HOOGVLIEGERS: TV_SERIES

csm_Hoogvliegers__EO__-_01_-_Rutger__Josha_Stradowski__-__c__EO___Christopher_Scott_11c5e76976.jpg

HOOGVLIEGERS, een nieuwe serie straks bij de EO op NPO1, wordt geregisseerd door Bobby Boermans. The Storytellers doen de productie.

Hoogvliegers vertelt het verhaal van de jonge Rutger (Josha Stradowski), Guus (Soy Kroon) en Leyla (Sinem Kavus) die een opleiding volgen bij de Koninklijke Luchtmacht. Als kijker word je meegenomen in de weg naar volwassenheid. Daarbij worden ook de families, het verdriet, de vreugde, de liefde, oorlog en vrede belicht.

DUNCAN LAURENCE: ARCADE - VIDEOCLIP

Mocro Maffia - videoland serie


HARD - KORTE FILM

'HARD’ is een korte film over een aanstormende DJ die door eigen toedoen overgevoelig raakt voor geluid en tot het uiterste gaat om zijn toekomst te redden...

 

Regie: Koen Feitsma

32877093_2008720559455802_6082023237049384960_n.jpg

BILLY - SPEELFILM

Het regiedebuut van Theo Maassen! Buikspreker Gerard (Bruno Vanden Broecke) vormt samen met zijn hondsbrutale pop Billy al tien jaar een immens populair theaterduo. Ze trekken volle zalen, op het podium zijn ze een geoliede machine alleen achter de schermen botert het wat minder tussen Gerard en Billy. Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op toneel totaal overvleugeld, maar heeft het ook buiten het theater inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt in alle opzichten Gerards leven.

Ik monteerde de film en de teaser.

Regie: Theo Maassen | Producent: Pieter Kuijpers | PUPKIN

 
PUP 17002 BILLY Poster A0.jpg

VOETBALMAFFIA - TV DRAMA SERIE [SEIZOEN 1}

Johnny de Graaf (Chiem Vreeken) leeft de Italiaanse droom. Hij speelt voor een Italiaanse voetbalclub en woont met zijn vrouw Renate (Sallie Harmsen) en hun zoontje Sven in een mooie villa. Maar na een slechte periode en een conflict met de voorzitter van zijn club, wordt hij op de transferlijst gezet. Langzaam verzeilt Johnny in de louche onderwereld van de sport, waar voetballers niet meer dan handelswaar zijn. Hij raakt de controle over zijn leven kwijt en hij moet keuzes maken die niets meer te maken hebben met zijn liefde voor de sport.

Ik monteerde aflevering 1 en 2 i.o.v BING en KRO-NCRV

Regie: Mark de Cloe en Iván López Núñez

Productie: BING FILM & TV


VAN GOD LOS - TV DRAMASERIE [Seizoen 4]

Gewone mensen doen soms extreme dingen. In Van God Los komen gruwelijke daden, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven, angstaanjagend dichtbij. Hoe kan iemand zó ver doordraaien? En hoe komt het zó ver dat iemand een ander vermoordt? En waarom wordt juist deze persoon het slachtoffer?

Ik monteerde 4 afleveringen i.o.v PUPKIN / BNN-VARA

Beverman & Zn | Regie: Michiel ten Horn

Stormram | Regie: Arne Toonen

Tot de dood ons scheidt | Regie: Aaron Rookus

Kerstkado | Regie: Giancarlo Sánchez


VECHTERSHART SEIZOEN 2 - TV dramaSERIE

De eerste afleveringen van de serie zijn zo succesvol, dat halverwege de uitzendingen al besloten wordt dat er een tweede seizoen zou komen. Veel bekende gezichten keren terug in het tweede seizoen en daarnaast speelt Bill Barberis de nieuwe rol van Nicks trainer Briek Stevens. Nick en David proberen een jaar na de dood van hun vader hun leven weer op poten te krijgen. Nu een relatie met zijn ex Selma verkeken lijkt, gaat Nick voor zijn meisje Kirsten. De markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA, waardoor Nick wordt gedwongen rigoureuze keuzes te maken.

Ik monteerde 3 afleveringen i.o.v Endemol / BNN-VARA

Regie: Lourens Blok - Producent: Endemol Shine NL - BNN


ONZE JONGENS - speelfilm

Bas (Martijn Fischer) heeft een bouwbedrijf en de zaken lopen niet echt goed. Toch neemt hij Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk vinden om naar Jorrit te kijken. Dat brengt de heren op idee: ze beginnen een mannenstripgroep.

Regie: Johan Nijenhuis - Producent: Nijenhuis & Co


ENG - kinder serie voor DE vpro

Kun je het je nog herinneren? Het gevoel dat je had wanneer je als kind iets spannends op televisie zag? Met je hand voor je gezicht, stiekem kijken door je vingers? Kijk dan de serie Eng: griezelige en bloedstollende avonturen van dappere kinderen die hun angst overwinnen.

Ik monteerde 2 afleveringen i.o.v Pupkin / VPRO

En hier kijk je alle afleveringen terug.

FRULLGROM | Regie: Alicia Breton Ferrer

PARTIJTJE | Regie: David Lammers


SAM'S KERST - kinder serie voor DE EO

De serie gaat over het 8-jarige jongetje Sam. Hij verhuist met zijn familie van de grote stad naar een klein dorpje genaamd Gloed. Sam gaat op ontdekkingstocht in zijn nieuwe woonplaats. Er gaat van alles mis tijdens de kerstmarkt en het kerstdiner. Gelukkig weet opa Jacob raad.

Ik monteerde alle afleveringen, en die kan je hier zien.

Regie: Michiel van Jaarsveld

Producent: Endemol

Omroep: EO


ROKJESDAG - speelfilm

Veertien personages beproeven hun geluk in de liefde. Het eerste deel van de avond volgt de regels van het spel: er wordt gepraat, een beetje gekookt maar vooral schaamteloos geflirt. Pas als Marijke een publieke tirade houdt over haar vruchtbaarheid en Edwin vermist raakt, vallen de maskers af. Aan het eind van de avond zijn de meeste personages nog steeds single. Maar omdat rokjesdag het begin van de lente inluidt heeft de eerste zwoele nacht van het jaar nog veel verrassingen in petto.

Regie: Johan Nijenhuis | Prod: Nijenhuis & Co

Scenario: Eveline van Hagenbeek


SNEEKWEEK - speelfilm

Zes bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op.  Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…

Regie: Martijn Heijne | Producent: Farmhouse TV & Film


APENSTREKEN [3D] - speelfilm

Deze hartverwarmende film is geïnspireerd op de tekeningen van Cornelis Jetses, die we kennen van zijn schoolplaten, zijn kinderboeken en het leesplankje. De tienjarige Wim droomt ervan om naar school te gaan. Maar hij woont in het weeshuis. Samen met de andere kinderen van het weeshuis wordt hij uitgebuit en moet hij dagelijks hard werken in een textielfabriek. De kinderen wachten met smart op de invoering van de Schoolwet die kinderen van zes tot twaalf jaar verplicht om naar school te gaan. Als Wim weet te ontsnappen zorgt Jet ervoor dat hij zich op haar boerderij kan verschuilen. 

Regie: Johan Nijenhuis

Producent: Johan Nijenhuis & Co | Farmhouse TV & Film
Scenario: Lars Boom, Maarten Lebens


NIEUWE BUREN - TV DRAMAserie

Wanneer de zwangere Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) naar Almere verhuizen om daar hun leven op te bouwen, slaat het noodlot toe. Eva bevalt veel te vroeg en het kindje overlijdt. Ze vinden steun bij hun nieuwe buren Rebecca (Katja Römer-Schuurman) en Steef (Thijs Römer). Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee stellen waarin niet alleen lief en leed wordt gedeeld, maar uiteindelijk ook het bed. De levens van de twee echtparen raken steeds meer in elkaar verstrengeld en grenzen worden verlegd totdat er geen weg meer terug is.

Regie: Bobby Boermans en Mark de Cloe

Producent: PUPKIN en MILLSTREET FILMS | Omroep: RTL4


KENAU - SPEELFILM

Het is het najaar van 1572 en de zaken van ondernemersvrouw Kenau Simonsdochter Hasselaer (Monic Hendrickx), die een scheepswerf beheert, lijken goed te gaan ondanks de Tachtigjarige Oorlog die aan de gang is. Echter, Kenau heeft het moeilijk met haar dochters, vooral haar jongste Geertruid is losgeslagen in haar geloofsopvattingen en heimelijk verliefd op Pieter Ripperda, de zoon van de gouverneur van de stad Haarlem.

Regie: Maarten Treurniet


VERLIEFD OP IBIZA - SPEELFILM

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op de verkeerde mannen, de juiste personen, en op Ibiza.

Regie: Johan Nijenhuis

Producent: Johan Nijenhuis & Co | Farmhouse TV & Film

Best bezochte Nederlandse film in 2013 met 714.853 bezoekers

 


TOSCAANSE BRUILOFT - SPEELFILM

Toscane, de Italiaanse streek met de mooiste wijnen en schitterende steden als Florence en Sienna, is ook de ideale plek om je droombruiloft te vieren. 

Want trouwen doe je immers maar... twee keer.

Regie: Johan Nijenhuis

Producent: Johan Nijenhuis & Co | Farmhouse TV & Film

Nummer 6 best bezochte films 2014 met 557.200 bezoekers


VAN GOD LOS - TV DRAMASERIE

SEIZOEN 1, 2 en 3

Van God Los is een spannende dramaserie, waarin de kijker in negen losstaande afleveringen wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde misdrijven. De serie vertelt verhalen uit de criminele leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. Van God Los bevestigt geen vooroordelen, maar daagt uit om zelf te oordelen. Het is nadrukkelijk de bedoeling van de makers om de kijker te verwarren, te ontregelen, vooroordelen te testen en zekerheden onderuit te halen.

Ik heb afleveringen gemonteerd onder regie van: David Lammers, Tim Oliehoek, Mischa Kamp, Jim Taihuttu, Iván López Núñez, Steffen Haars en Mijke de Jong

Producent: Pupkin Film

Omroep: BNN

Eervolle vermelding Nipkow 2012

Genomineerd voor Beste Televisiedrama (afl. Spookbeeld) Nederlands Film Festival, 2011

Genomineerd voor Beste Televisiedrama en Beste Actrice Televisiedrama (afl. Warriors), Nederlands Film Festival, 2013

Van God Los seizoen I - Spookbeeld

Van God Los seizoen I - Spookbeeld

Van God Los seizoen III - Warriors

Van God Los seizoen III - Warriors


LIJN 32 - TV SERIE

LIJN 32 is een spannende achtdelige dramaserie van KRO en NCRV. De serie begint met tien ogenschijnlijk willekeurige passagiers die op een cruciaal moment in hun leven in dezelfde bus stappen, met noodlottige gevolgen. Na die fatale busrit gaat LIJN 32 terug in de tijd en volgen we de levens van de tien passagiers.

Regie: Maarten Treurniet

Scenario: Marnie Blok, Karen van Holst Pellekaan en Maarten Lebens

Producent: IdtV


SEKJOERITIE - TELEFILM

Tjitske werkt voor een actualiteitenrubriek. Van haar baas mag ze een documentaire maken over een heet hangijzer, de toenemende populariteit van het rechtse gedachtegoed. Bob, beveiliger en bewaker, lijkt de ideale vertegenwoordiger van de ‘onderbuik van de samenleving’. Hij komt voor zijn werk in aanraking met hoogwaardigheidsbekleders, activisten, straatschoffies en andere mondige Nederlanders. Goedgebekt, met charme en humor, weet hij echter alle lastige situaties te controleren. Met beide benen in de klei van de multiculturele samenleving blijkt hij bovendien onverwacht genuanceerd. Tjitske daagt hem uit, maar wordt vooral geconfronteerd met haar eigen vooroordelen. En hoe beter ze Bob leert kennen, hoe leuker ze hem vindt.

Regie: Nicole van Kilsdonk

Scenario: Bert Bouma

Producent: Bind - Joram Willink

 

Official Selection INPUT 2011 Seoul, Zuid Korea